Ο Καιρος

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΝΟΙΑΣ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ

Αρχική » Ενημέρωση » Έκθεση Παιδικής Τέχνης των Καλλιτεχνικών Παιδικών Τμημάτων: Δημιουργική Απασχόληση, Χειροτεχνία και Ζωγραφική του προγράμματος Αθλητισμός και Πολιτισμός του Δήμου Μαρκοπούλου

Έκθεση Παιδικής Τέχνης των Καλλιτεχνικών Παιδικών Τμημάτων: Δημιουργική Απασχόληση, Χειροτεχνία και Ζωγραφική του προγράμματος Αθλητισμός και Πολιτισμός του Δήμου Μαρκοπούλου

11.06.2024 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις - Πολιτισμός, Ενημέρωση

Ο Δήμος Μαρκοπούλου σας προσκαλεί στην  Έκθεση Παιδικής Τέχνης των Καλλιτεχνικών Παιδικών Τμημάτων: Δημιουργική Απασχόληση, Χειροτεχνία και Ζωγραφική του Προγράμματος Αθλητισμός και Πολιτισμός του Δήμου Μαρκοπούλου, που θα “ανοίξει” με μια Γιορτή Εγκαινίων το Σάββατο 23 Ιουνίου 2024, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μαρκοπούλου (Γ. Παπαβασιλείου 34).

Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος και τα παιδικά καλλιτεχνικά τμήματα, παρουσιάζουν την πρόοδό τους! Μεγάλες ομαδικές ζωγραφιές, χειροτεχνίες και ένα σωρό δημιουργίες από πηλό, θα παρουσιαστούν σε αυτή την ξεχωριστή και γεμάτη χρώμα και φαντασία έκθεση!

Στη Γιορτή των εγκαινίων, οι παρευρισκόμενοι, θα έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν τη δική τους σπιτική πλαστελίνη, θα ζωγραφίζουν και παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν το παραμύθι της Μαρίας Γιαννάκη, σε εικονογράφηση Φωτεινής Ταχταρά με τίτλο: “Ιστιοσανίδα για Πάντα” από τις εκδόσεις iWrite.

Ωράριο έκθεσης: Δευτέρα 24/6 μέχρι Παρασκευή 28/6 από τις 18:00 έως τις 20:30

Σας περιμένουμε όλους μικρούς και μεγάλους!

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ