Ο Καιρος

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΝΟΙΑΣ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΚΕΠ

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

Αρχική » Αρχική » Ενθουσίασε το κοινό η Γιορτή Λήξης των Παιδικών Τμημάτων Γυμναστικής του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους»

Ενθουσίασε το κοινό η Γιορτή Λήξης των Παιδικών Τμημάτων Γυμναστικής του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους»

02.07.2024 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις - Πολιτισμός, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ
Γραφείο Αντιδημάρχου Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής
& Αλληλεγγύης, Παιδικής Μέριμνας & Οικογένειας, Αθλητισμού και Νεολαίας
κας Μένης Βαμποράκη
Τηλ.: 22990-71706
          22990-85095
Fax:  22990-85270
Email: [email protected]
 

2/7/2024


Ενθουσίασε το κοινό η Γιορτή Λήξης των Παιδικών Τμημάτων Γυμναστικής του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους»

Ενθουσίασε το κοινό, η Γιορτή Λήξης των Παιδικών Τμημάτων Γυμναστικής του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους», που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 7 Ιουνίου 2024, στο Δημοτικό Στάδιο Μαρκοπούλου.

Παρουσία του Δημάρχου Μαρκοπούλου Κωνσταντίνου Δ. Αλλαγιάννη και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και Βιώσιμης Κινητικότητας, Υ.ΔΟΜ Αστικής Ανάπτυξης και Αστικής Ανθεκτικότητας Χρήστου Μπισιώτη, 180 μέλη των τμημάτων ενόργανης, ρυθμικής και παραδοσιακών χορών, ηλικίας 4 – 14 ετών, παρουσίασαν ένα φαντασμαγορικό σύνολο επιδείξεων, που απαιτούσε ακρίβεια, συντονισμό, τεχνική και φυσικά ατέλειωτες ώρες πρόβας.

Τα χειροκροτήματα των 600 θεατών, επιβράβευσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις προσπάθειες μιας ολόκληρης χρονιάς των παιδιών, τα οποία έλαβαν μάλιστα συμβολικά δώρα.

Εκ μέρους του Δήμου Μαρκοπούλου, συγχαίρω όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, ευχαριστώ τους υπεύθυνους των τμημάτων και όλους τους συντελεστές αυτής της Γιορτής του Αθλητισμού για το άρτιο αποτέλεσμα και φυσικά τους γονείς και κηδεμόνες, για την άψογη συνεργασία και υποστήριξη του Προγράμματος.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους χορηγούς της εκδήλωσης «ΑΦΟΙ ΣΤΟΥΡΑΙΤΗ – ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ», «AZUR CAFE», «ΘΕΑΤΡΑΚΙ CAFE» και «ΧΑΡΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ», για τις προσφορές τους στη διοργάνωση.

Με εκτίμηση,

Η Αντιδήμαρχος
Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης,
Παιδικής Μέριμνας & Οικογένειας,
Αθλητισμού και Νεολαίας

Μένη Βαμποράκη

 

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ