Ο Καιρος

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΝΟΙΑΣ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΚΕΠ

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

Αρχική » Ενημέρωση » Ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος του θερινού Camp Δήμου Μαρκοπούλου!

Ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος του θερινού Camp Δήμου Μαρκοπούλου!

04.07.2024 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση, Παιδεία

Με τα παιδικά χαμόγελα στο επίκεντρο και την χαρά να κυριαρχεί, ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος του Θερινού Προγράμματος 2024 του Δήμου Μαρκοπούλου.

Το Δημοτικό Στάδιο Μαρκοπούλου φιλοξένησε 102 παιδιά, τα οποία είχαν την ευκαιρία να απασχοληθούν παρέα με τους φίλους τους σε δεκάδες δράσεις, πάντα με την επίβλεψη εξειδικευμένων εκπαιδευτικών.

Τοξοβολία, Tennis, Baseball, Στίβος, Ζωγραφική, Κατασκευές και Water Games ήταν μόνο ορισμένες από τις απολαυστικές δραστηριότητες στις οποίες έλαβαν μέρος οι συμμετέχοντες!

Υπενθυμίζουμε ότι υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις για την επόμενη περίοδο και οι εγγραφές συνεχίζονται!

Οδηγίες Συμμετοχής – Εγγραφής

Η αίτηση συμμετοχής που θα βρείτε στην σελίδα https://321events.gr/summer-camp-dimou-markopoulou/ αφού την συμπληρώστε, θα πρέπει να αποσταλεί μαζί με τα παρακάτω απαραίτητα δικαιολογητικά στο email: [email protected].

  • Ιατρική βεβαίωση από παιδίατρο ή καρδιολόγο, η οποία θα βεβαιώνει, ότι το παιδί είναι υγιές και μπορεί να αθλείται. (Σε περίπτωση που δεν είναι διαθέσιμη τη στιγμή που υποβάλλετε την αίτηση, μπορείτε να την προσκομίσετε την 1η ημέρα έναρξης του summer camp).
  • Για τους δημότες, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης μπορεί να εκδοθεί στο: https://www.gov.gr/arxes/oloi-foreis/esoterikon/pistopoietiko-oikogeneiakes-katastases
  • Αποδεικτικό διαμονής για κατοίκους (φωτοτυπία λογαριασμού ΔΕΚΟ ή μισθωτηρίου)
    Στη συνέχεια, μόλις λάβετε email ότι η αίτηση σας έχει εγκριθεί, θα μπορείτε να προχωρήσετε στην καταβολή του κόστους συμμετοχής στα ταμεία του Δήμου Μαρκοπούλου (Δημαρχιακό Μέγαρο: Πλατεία Δημ. Σωτηρίου 1, Μαρκόπουλο), αποστέλλοντας στη συνέχεια το αποδεικτικό πληρωμής στο email [email protected] πριν την έναρξη της κάθε περιόδου.

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με το Summer Camp μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 6972905502 – 6972290542

Σας περιμένουμε και σας ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι!


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

13-7 φιλαρμονική

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ