Ο Καιρος

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΝΟΙΑΣ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΚΕΠ

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

Αρχική » Αρχική » Πρόσκληση Ενδιαφέροντος Συμμετοχής στην Έκθεση – Παζάρι στον Παλαιό Σιδηροδρομικό Σταθμό Μαρκοπούλου

Πρόσκληση Ενδιαφέροντος Συμμετοχής στην Έκθεση – Παζάρι στον Παλαιό Σιδηροδρομικό Σταθμό Μαρκοπούλου

16.10.2024 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση, Τουρισμός - Τοπική Ανάπτυξη

Η τέχνη δίνει και φέτος ραντεβού στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Μαρκοπούλου

H ομάδα Δημιουργών και Χειροτεχνών της Ανατολικής Αττικής υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Τουρισμού, Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας του Δήμου Μαρκοπούλου, σας καλούν να υποβάλλετε την υποψηφιότητα σας προκειμένου να συμμετέχετε με τα χειροποίητα έργα σας, στην Έκθεση – Παζάρι που διοργανώνεται και φέτος στον Σιδηροδρομικό σταθμό Μαρκοπούλου, τα τριήμερα:

· Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή 6-7-8 Δεκεμβρίου

· Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή 13-14 –15 Δεκεμβρίου

Με κινητήρια σκέψη το «να πάρουμε την Τέχνη στα χέρια μας» η έκθεση απευθύνεται στους καλλιτέχνες που δημιουργούν με προσωπική/χειρωνακτική δουλειά και στρέφονται στην ανακύκλωση υπαρχόντων υλικών και στις low ή zero budget λύσεις.

Απαραίτητη προϋπόθεση λοιπόν, για να δηλώσετε υποψηφιότητα είναι να ΜΗΝ διαθέτετε εμπορικό ΑΦΜ.

Η έκθεση χειροποίητων ειδών φιλοδοξεί να γίνει ένα σημείο συνάντησης για τους λάτρεις της τέχνης και του χειροποίητου, προβάλλοντας μοναδικά κομμάτια που εκφράζουν την προσωπικότητα και το πάθος κάθε δημιουργού.

Μέσα από ένα ποικιλόμορφο φάσμα καλλιτεχνικών προσεγγίσεων, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά πρωτότυπες δημιουργίες, όπως κοσμήματα, φυσικά καλλυντικά, υφαντά, πλεκτά και έργα τέχνης, λικέρ και γλυκά του κουταλιού, εμπνευσμένα από την παράδοση και τον σύγχρονο κόσμο.

Στόχος της έκθεσης είναι να φέρει το κοινό σε άμεση επαφή με τους καλλιτέχνες, δίνοντας έμφαση στην αξία της χειροποίητης δημιουργίας ως μέσο έκφρασης και επικοινωνίας.

Θα υπάρχουν craft rooms με ζωντανά σεμινάρια επαναχρησιμοποίησης χαρτιού και άλλων υλικών προς ανακύκλωση, μουσικές εκδηλώσεις και παρουσιάσεις βιβλίων που θα συμβάλλουν στη δημιουργία εορταστικού περιβάλλοντος, όπως αξίζει στο περιεχόμενο της εκδήλωσης!

· Για να δηλώσετε συμμετοχή, στείλτε 5-7 φωτογραφίες που αντιπροσωπεύουν τη δουλειά σας και μία μικρή περιγραφή των προϊόντων που σκοπεύετε να εκθέσετε στην ηλεκτρονική δ/νση [email protected]

· Τα στοιχεία σας, τόπο κατοικίας και τηλέφωνο επικοινωνίας

Προθεσμία υποβολής συμμετοχών αυστηρά έως την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2024

Η ενημέρωση/ απάντηση στους υποψήφιους θα γίνει με αποστολή e-email.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένων θέσεων

Μέρος από τις πωλήσεις των εκθετών θα διατεθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου.

Σας ευχαριστούμε.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα δράση της Κοινωνικής Υπηρεσίας Δήμου Μαρκοπούλου, σε συνεργασία με τον Α.Ο.Μ. και το Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», για την ευαισθητοποίηση, ενημέρωση και εγγραφή νέων εθελοντών δοτών Μυελού των Οστών

Νέα δράση της Κοινωνικής Υπηρεσίας Δήμου Μαρκοπούλου, σε συνεργασία με τον Α.Ο.Μ. και το Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», για την ευαισθητοποίηση, ενημέρωση και εγγραφή νέων εθελοντών δοτών Μυελού των Οστών

Διαβάστε Περισσότερα

Οκτώβριος: Μήνας Πρόληψης & Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού

19/10 Νέα δράση εθελοντών δοτών Μυελού Οστών

27 σεπτεμβρίου-15 οκτωβρίου διαγωνισμός

Δράση Κοινωνικής Υπηρεσίας Δήμου Μαρκοπούλου, για τον επαγγελματικό και ακαδημαϊκό προσανατολισμό μαθητών των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου, σε συνεργασία με το σωματείο «Ανέλιξη»

ΕΓΓΡΑΦΕΣ 2024 – 2025

ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ